Vinst!!!!

Jaha, nu sitter man här igen framför datorn och försöker komma på vad man skall börja med....

Jag börjar väl med det som känns bäst just nu: FAGGA ÄGER!!!

Efter en rättvis seger mot IFK Timrå som nog skulle slutat med 3-4 måls övervikt mår man som en prins!
Resultatet 2-1 var absolut i minsta laget. Men vi vann i alla fall, och jag är så himla stolt över tjejerna!!! Vilka kämpar!!!

Det som känns extra kul är inställningen hos allihop, där man går in och gör skitjobbet utan att klaga och visar på sina kända "tigerhjärtan" (eller hur Abris??).  Alla hade bestämt sig för att ge järnet och slåss för varandra. Redan från avspark gjorde vi som vi kommit överens om: Hög press på motståndarnas backar, och det gjorde att vi tog tag i spelet på motståndarnas planhalva. 1-0 målet av Dessan kom oxå som ett brev på posten, där Amanda J stressade backarna och Dessan med både tur och skicklighet lyckades få bollen i nät. Resten av halvleken var ganska jämn, trots att vi hade mååååånga fina lägen, men bolluslingen ville inte in...  IFK Timrå hade inte många chanser, dock hade de ett stolpskott.

I andra halvlek började IFK Timrå tjejerna bättre och fick ett visst tryck på oss. Och som alltid så får man inte slappna av när man för spelet. Motståndarna gjorde mål på ett av de få skott de hade på en alldeles utmärkt Emelie. 1-1 och nervositeten började komma över oss en aning. Men när vi efter några hörnor åter kunde ta tag i spelet och efter just en hörna där Jessica slog ett perfekt pass till Amanda A kunde man läsa på resultattavlan 2-1. För övrigt ett mycket snyggt mål med en perfekt träff.  Efter det hade Timrå inte några större farligheter och vi kunde spela av matchen. HÄRLIGT!!!

Måste nämna alla tjejerna: Emelie "Drypsäker", Anna "Klippa", Anny "Säker", Jessica "Tuff", Amanda J "Rörlig", Amanda A "Skottet!", Dessan "Envis", Sara "Intensiv".............

Nu ska vi även ge Heffnersklubban en obehaglig överraskning! Den 21 December ska de få smaka på Fagerviks tuffa tjejer!


till sist 1:  Måste oxå nämna att jag blir jätteglad för de underbara kommentarer som Jullan och Abris gjort här på min blogg. De värmer verkligen. Jag uppskattar verkligen alla fina orden. Tack, tjejer!

till sist 2:  Kul att Abris och Moa var och tittade på matchen. Det är att visa lagmoral!!!

till sist 3:  Lundell är inte sååå dålig heller!  Lyssna bara på "Hon gör mig galen" - En klassiker!!!


Fagervik SK lever ännu!!!   "Ex animo" -Från hjärtat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0